طرز تهیه ی گوشت بره و سس لیمو (غذای یونانی)

مواد لازم :

کتف گوسفندیک کیلو 

کرهیک چهارم فنجان 

شویدیک قاشق چای خوری 

نمک و فلفلبه مقدار لازم

 

 پیازچه خرد شده6 دسته

آبیک و نیم فن

طرز تهیه :چربیهای اضافی گوشت را جدا کرده ، آن را قیمه قیمه کنید . آن ها را داخل یک ماهیتابه گود قرار داده روی حرارت زیاد بپزید . کره و ادویه را به آن اضافه کنید . گوشت را آنقدر بپزید تا آب آن جذب شود . پیازچه ها را به آن اضافه کنید . در قابلمه را ببندید تا پیازچه ها کاملا نرم شوند . آب را به آن افزوده ، به مدت یک و نیم تا دو ساعت آن را بپزید . آن را بهمراه سس لیمو سرو کنید .

سس لیم

 تخم مرغ زده شدهسه عدد

لیمو آب دار2 عدد

آب مرغ یک فنجا

نکته:

تخم مرغ ها را هم زده تا کف کنند . آب لیمو را به آن افزوده هم بزنید . آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم به مدت چند دقیقه بپزید .


رستوران شهزاد لذت اشپزی آب ,ها ,بپزید ,لیمو ,مرغ ,گوشت ,به آن ,را به ,آن اضافه ,ها را ,آن رامنبع

طرز نگهداری مانده غذاها در یخچال

اصول نگهداری روغن ها

کیک بستنی موزی

رولت مرغ و اسفناج

ران مرغ سوخاری با سس قارچ

گوشت بره یونانی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

adelynn87on3vb1 Site آشپزباشی فروش پارکت با کیفیت صفحه عسل طبیعی چشم انتظارم موسسه حقوقی تخفیف دونی خرید دارو گیاهی خرید اینترنتی نرم افزار ترجمه pdf برای کامپیوتر