باقی مانده غذاها در یخچال

 

 

 

 شما می‌توانید باقی مانده غذاها را به مدت سه تا چهار روز در یخچال نگهداری كنید. انواع گوناگون پیتزا، مرغ و سالاد ماهی تن را باید حداقل در عرض مدت كوتاه، حدوداً ‌دو ساعت پس از سرو و مصرف كردن آن، برای كاهش دادن خطر بیماری‌هایی كه از طریق غذای فاسد منتقل می‌شود در داخل یخچال بگذارید.

 

 

هرگز باقی مانده غذاها را در آشپزخانه نگهداری نكنید و به محض اینكه آن را پخت و تهیه كردید، فوراً در یخچال قرار دهید. به این دلیل كه هوای خنك و سرمای داخل یخچال میزان رشد باكتری را كاهش می‌دهد. برای مواد خوراكی كه حجم بیشتری دارند و فضای زیادی را اشغال می‌كنند، مثل سالاد ماكارونی و غذاهایی نظیر غذاهای چینی با حجم زیاد را به جای اینكه در داخل یك ظرف بزرگ بریزید، آن را در داخل چندین ظرف كوچك قرار دهید و سپس در داخل یخچال بگذارید.

 

 با این روش سرمای یخچال به سرعت و به طور یكنواخت غذا را خنك می‌كند. برای چنین غذاهایی اگر از یك ظرف بزرگ استفاده كنید، به دلیل آنكه سرمای یخچال كاملا ‌و به طور یكنواخت غذا را خنك نمی كند، خطر اینكه باكتری یا هرچیز دیگری در وسط غذا تولید و رشد كند بسیار زیاد است.

 

 


رستوران شهزاد لذت اشپزی یخچال ,  ,داخل ,غذاها ,مانده ,اینكه ,در یخچال ,در داخل ,مانده غذاها ,داخل یخچال ,    ,داخل یخچال بگذارید ,باقی مانده غذاهامنبع

طرز نگهداری مانده غذاها در یخچال

اصول نگهداری روغن ها

کیک بستنی موزی

رولت مرغ و اسفناج

ران مرغ سوخاری با سس قارچ

گوشت بره یونانی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

شرکت مکش و دهش دانلود آهنگ های جدید اسرا نوین خوشمزه ترین مزه ها اجناس فوق العاده بهداشت فروشگاه معرفی اجناس ارزان هر چی که بخوای قیمت ساخت شوت زباله مبل راحتی