مواد لازم برای تهیه رول مرغ و اسفناج پیاز متوسط رو به کوچیک 1 عدد​​ 2 حبه سیر 1/4 فنجان پیازچه خرد شده 2 فنجان اسفناج خرد شده قاشق غذاخوری جعفری خرد شده پنیر 1 فنجان (1/2 فنجان پنیر فتا رنده شده و 1/2 فنجان ریکوتا) اگه در دسترستون نبود از پنیر خامه ای استفاده کنید. 8 تکه فیله سینه مرغ تخم مرغ 1 عدد 1/2 فنجان پودر سوخاری برای رژیمی شدن روغن زیتون به جای روغن سرخ کردنی ریکوتا به جای پنیر های دیگه مواد لازم برای تهیه رول مرغ طرز تهیه رول مرغ اسفناج و پنیر پیاز و پیازچه رو خرد میکنیم و در روغن تفت میدیم. کمی که طلایی شد سیر رنده شده و بعد هم اسفناج و جعفری خرد شده رو بهش اضافه میکنیم و باز کمی تفت میدیم. در این مرحله هیچ ادویه ای اضافه نکنید. نمک رو هم چون پنیر داره، نیازی نیست به اسفناج نمک بزنید. از روی گاز برمیداریم و میذاریم تا خنک شه. بعد از خنک شدن با پنیر ها مخلوط میکنیم. فیله مرغ رو پهن میکنیم و 2-3 قاشق از اسفناج و پنیر رو روش میریزیم و رول میکنیم. طرز تهیه رول مرغ پنیر و اسفناج رول مرغ پنیر و اسفنناج در ظرفی تخم مرغ رو با کمی نمک مخلوط میکنیم و با برس، دور تا دور مرغ هارو با به تخم مرغ آغشته میکنیم. حالا پودر سوخاری رو روی مرغها میپاشیم تا دورش رو کامل بگیره. اگه یادتون باشه در مطلب قارچ سوخاری در مورد پودر سوخاری توضیح دایدم. با اسپری روی مرغ ها رو هم کمی روغن میپاشیم. بعد هم میذاریم توی سینی فر چرب شده (یا کاغذ روغنی بذارید) با دمای ملایم حدود نیم ساعت پخته بشه. برای سوخاری کردن این رول مرغ میتونید از دستور ناگت مرغ رژیمی هم استفاده کنید. رول مرغ پنیر و اسفناج این غذا رو هم میتونید به صورت تکه های رول کوچیک به عنوان پیش غذا استفاده کنید و هم میشه در کنار یک سالاد خوشمزه وع
رستوران شهزاد لذت اشپزی مرغ ,پنیر ,رو ,رول ,اسفناج ,میکنیم ,رول مرغ ,میکنیم و ,خرد شده ,و اسفناج ,2 فنجانمنبع

طرز نگهداری مانده غذاها در یخچال

اصول نگهداری روغن ها

کیک بستنی موزی

رولت مرغ و اسفناج

ران مرغ سوخاری با سس قارچ

گوشت بره یونانی

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اشپزی PATS(public attitudes toward science) سبزه زار گله از من نکن mynegaeng دانلود رایگان ایران املاک گیلان خرید و فروش زمین باغ هکتاری خانه ویلا آپارتمان در گیلان سئوسازی جک پارکینگ موتور لاین بهترین سهام برای خرید